VÆLG JERS BUFFET MENU

FORRET SERVERES:

Kold Lakse terrin med frisk revet gulerod, grøn salat, oliven og dild dressing med agurk.

HOVEDRET SOM BUFFET:
– Stort Skaldyrs fad.
– Urtefarseret Svinekam.
– Lammekølle med hvidløg, rosemarin og persille.
– Helstegt Kalvefilet.
– Fenikel marinerede rodfrugter.
– Kartoffel tærte.
– Pom. Fumiere ( ½ fyldte kartofler.)
– Tomatsalat.
– Broccolisalat.
– Blandet grøn salat med dressinger.
– Forskellige brød og smør.
DESSERT SOM BUFFET:
– Nougatkage a la Orange.
– Pandekager.
– Mazarintærte med råcreame og frugt.
– Soft ice.
Pris pr. couvert kr. 375,- (min. 25 prs.)
FORRET SERVERES:
Fyldt unghane bryst med spinat creme.
HOVEDRET SOM BUFFET:
– Fyldte mexicanske pandekager.
– Kæmperejer stegt i hvidløgssmør.
– Kylling Kiew farseret kyllinge bryst.
– Oksefilet roulade med salvie & soltørrede tomater.
– Honning glaseret skinke.
– Stegt kalkun bryst B.B.Q. marineret.
– Gratinerede flødekartofler.
– Kartoffeltærte med mozarella ost.
– Grønsagstærter medporrer, rødløg, bacon & tomat.
– Tomat salat.
– Bønne salat med nødder.
– Marineret kartoffel salat med pesto.
– Forskellige brød og smør.
DESSERT SOM BUFFET:
– Nøddekurve med is & chokolade overtrukne jordbær.
– Valnøddemarengs med kraftig chokoladecreaame.
– Mazarinbund fyldt med fløderåcreame & blandet frugt.
– ½ ananas med frisk frugt salat.
– Soft ice.
Pris pr. couvert kr. 415,- (min. 25 prs.)
FORRET SERVERES:
Skaldyrs & fisketallerken med alt godt fra havet.
HOVEDRET SOM BUFFET:
– Fyldte lune Mexicanske pandekager.
– Kylling Kiew – hvidløgsfarseret kyllingebryst.
– Grønsagsfarsert svinekam.
– Fyldt lammekølle med persille og rosmarin.
– Oksefilet med salvie.
– Marineret kartoffelsalat med pesto.
– Gratinerede rodfrugter.
– Pom. fumiere ( ½ fyldte kartofler.)
– Kartoffeltærter med mozarella ost.
– Tomatsalat
– Blandet salat.
– Bønnesalat.
– Forskellige brød og smør.
DESSERT SOM BUFFET:
Mazarintærte m blandet frugt.
Chokolade ostefromage.
– Soft ice.
Pris pr. couvert kr. 345,- ( min. 25 prs.)
FORRET SERVERES:
Tallerken anrettet kold dampet laks med rejer,
asparges & cocktail sauce.
HOVEDRET SOM BUFFET:
– Tarteletter med høns i asparges.
– Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder.
– Honning glaseret skinke.
– Stegt Kalkunbryst Barbarque marineret.
– Helstegt Kalvefilet.
– Gratinerede rodfrugter.
– Gratinerede fløde kartofler.
– Salat bar med 12-18 forskellige grønt og diverse dressinger.
– Forskellige brød og smør.
DESSERT SOM BUFFET:
– Ostelagkager med solbær marmelade.
– Mazarintærte med råcreame og frugt.
– Soft ice.
.
Pris pr. couvert kr.335,- (min. 25 prs.)
HOVEDRET SOM BUFFET:
– Røget laks med slikasparges
– Røget landskinke med melon
– Rullepølse med løg og sky
– Skære ost med piment
– Oste fad med forskellige oste
– Frugtfad
– Små padekager med ahorns sirup
– Bacon
– Cocktail pølser
– Lun leverpostej med bacon og champignon
– Røræg
– Forskellige frugtjuicer
– Forskellige franskbrød
– Rundstykker
– Wienerbrød
Pris pr. couvert kr.285,- (min. 25 prs.)
Serveres fra kl. 10:00