Selskaber

Hos Den Gamle Grænsekro ved Christiansfeld er I garanteret en uforglemmelig fest i naturskønne omgivelser.

Den Gamle Grænsekro har selskabslokaler i enhver størrelse til alle former for festlige sammenkomster, møder og konferencer.

Så ligegyldigt om I er 20 eller 200 personer, så står vores venlige personale klar med ideer og rådgivning om menu, vin og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest I drømmer om. Når I holder fest på Den Gamle Grænsekro, dækker vi selskabsbordene smukt med duge, servietter og afstemte blomster. Sølvtøj og sølvkandelabre er altid med i opdækningen.

Vi kan være behjælpelig med musik og overnatning for dine gæster.

I er altid velkomne til at kigge forbi Grænsekroen og få en tur rundt i vores forskellige lokaler, ligesom I altid kan skrive eller ringe til os, hvis I har nogle spørgsmål.

FORRETTER (min. 20 prs.)

KLAR SUPPE
med boller, urter og ris serveres med flütes
78,-
FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE
med aspargessnitter, kødboller, serveres med flütes
78,-
FRANSK LØGSUPPE
med gratineret ostebrød
78,-
FLØDELEGERET TOMATSUPPE
med blomkålsbuketter, porreringe serveres med flütes
78,-
GULLASH SUPPE
serveres medd creme fraiche og flütes
82,-
MULLIGATAWNY – KARRYSUPPE
med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg
78,-
KÆMPEREJER
ristet i hvidløgssmør, serveres på salat med flütes
89,-
SPEGESKINKE
med grøn salat, aspargescreme og flütes
82,-
HUMMERBISQUE
hummer, asparges og champignon serveres med flütes
92,-
BUTTERDEJLSSKAL
med hønsekød og asparges
72,-
TAPAS TALLERKEN
røget mørbrad, marinerede grøntsager og flütes
92,-
FYLDT UNGHANEBRYST
spinatcreme og butterdejsfloron
84,-
RØDVINSMARINERET ANDEBRYST
med svampe, rødløgskompot og flütes
92,-
CARPACCIO
råmarineret oksefilet m/first parmesan, basilikum og flütes
84,-
RØGET FORELFILET
m/indbagte kæmperejer, tomatconcasse og flütes
82,-
KOLD FISKEANRETNING
hvidvinsdampet rødspættefilet anrettet på finskåren salat, rejer, asparges, 1/2 fyldte æg, cocktail sauce og flütes
82,-
KOLD LAKSETERRINE
m/ friskreven gulerod, grøn salat, oliven, creme fraichesauce med agurkedild og flütes.
85,-
INDBAGT LAKS
m/ spinat krebsekød, anrettet på limesauce
87,-
FISKEVARIATION
stegte havtaske kæber på spinat, dampet victoria brasen, marinerede rejer med varmrøget laks og sauve Noilly pratt med kammuslinger
92,-

STEGERETTER (min. 20 prs.)

FLÆSKESTEG
m/ rødkål, svesker, 1/2 æbler, sukkerbrunede og hvide kartofler, skysauce, tyttebær og surt
156,-
URTEFARSERET SVINEKAM
m/ kartoffelgratin, babymajs, broccoli, grilltomat, grøn salat, champignon og sauce bordelaise
156,-
RØDVINSMARINERET SVINEKAM
m/ grøntsager, hasselbagte kartofler, indbagte champignon og sauce bordelaise
156,-
FRANSK LAMMEKØLLE
fyld med persille, hvidløg, rosmarin, serveres med grilltomat, grøn salat, mint gele, franske ærter, rissoles kartofler of lammesky.
156,-
KALVESTEG STEGT SOM VILDT
m/ grønne bønner, sukkerbrunede og persillekartofler, 1/2 æbler,, rysteribs, waldorfsalat, tyttebær, surt og flødesovs. 
168,-
HELSTEGT KALVEFILET
m/ årstidens grøntsager, champignon, kartoffeltærte og Maideira sauce.
192,-
GRYDESTEGT GAMMELDAW OKSESTEG
m/ sønderjysk hvidkål, grønne bønner, tomater fyldt med flødepeberrod, glaserede perleløg, surt tyttebær og rigtig sovs.
170,-
HELSTEGT OKSEMØRBRAD
2 slags – den ene rosestegt, anden anden urte pernod braiseret, grøn salat, sauterede grønne bønner, champignon, grilltomat, hasselbagte kartofler, og sauce bearnaise. 
228,-
HELSTEGT OKSEFILET
m/ kartoffeltærte, sukkerærter, gullerøder m/ top, babymajs, sauce bordelaise og rødløgs kompot.
198,-
DYREFILET
med sukkerbrunede og hvide kartofler, smørdampede porer, fugleredder med salat Waldorf, honning glaserede valnødder & druer, rabarber kompot og flødesauce.
212,-
HELSTEGT HJORTEKØLLE
med sukkerbrunede og hvide kartofler, brocoli, salat Waldorf, honning glaserede valnødder & druer, ½ æbler m/rysteribs asier, tyttebær og flødesauce.
184,-
ANDESTEG
med rødkål, svesker, sukkerbrunede og hvide kartofler, ½ æbler med ribsgele, tyttebær, surt og andesky sauce.
165,-
FASANBRYST
med hasselbagt kartofler, rødkålsalat, fyldte tomater, provencemarinerede Gulerødder, brocoli & flødesauce.
188,-
SPINATFARSERET SVINEMØRBRAD
svøbt i bacon, ristede paprikakartofler, broccolisalat, årstidens grønsager og champignon a la creme
179,-

DESSERTER (min. 20 prs.)

NØDDEKURV
m. bailey is og chokoladeovertrukne jordbær
76,-
ISLAGKAGE
overtrukket m. marcipan & lun chokoladesauce
72,-
VALNØDDEMARENGES
m. kraftig chokoladecreme, jordbær, netmelon, passionsfrugt og softice
78,-
BLÅBÆRMOUSSE
m. vanillefløde og friske bær
78,-
DESSERTTALLERKEN
udvalg af 4 lækre desserter
89,-
CHOKOLADEKAGE
m. jordbær i rødvin og softice
76,-
MARCIPANFYLDT PÆRE
m. vanilleis og lun chokoladesovs
74,-
1/2 ananas
m. blandet frisk frugtsalat og softice
78,-
Marcipanbund
fyldt m. fløderåcreme, jordbær & blandet frugt serveres m. softice
78,-
PANDEKAGER
m. vanilleis og brombærsyltetøj
76,-
FRAGELITEBUND
m. hjemmelavet is og hindbærsauce
79,-
TIRAMISU
serveres med frist frugt og flødeskum
79,-
Pannacota
m. hindbær ananas salat og Amareto og blåbær is
79,-

KAFFE, THE, M.M

Kaffe, the
35,-
SMÅKAGER
25,-
HJEMMELAVET KRANSEKAGE
35,-
FYLDT CHOKOLADE
30,-

MED BRAGTE SMÅKAGER, KAGE, CHOKOLADE M.M

20.-

NATMAD (min. 20 prs.)

SØNDERJYST PØLSEBORD
kogt skinke, rullepølse, salami, krydderfedt, lun leverpostej, grovboller, rugbrød, kiks, brieost og frisk frugt
98,-
HJEMMELAVET FRIKADELLER
m. kartoffelsalat (kold eller varm) og rødbeder
69,-
HALVE BOLLER M. PÅLÆG
69,-
KOGT SKINKE OG RØGET LANDSKINKE
m. flødestuvede asparges, grøn 57,- salat og hjemmebagt flutes
69,-
BARBEQUE SPARERIBS
m. grøn salat og hjemmebagt flutes
69,-
ÆGGEKAGE
m. bacon, rugbrød og rødbeder
69,-
BIKSEMAD
m. spejlæg, rugbrød og rødbeder
69,-
QUICHE LORRAINE
m. tomatsalat og hjemmebagt flutes
69,-
HOT DOG
Ta’ selv borg
69,-

Helaftensarrangement til 725,-

Mousserende frisk velkomst drink.

Kold fiskeanretning på sprød salat bund med rejer, asparges, ½ æg, cocktail sauce og flutes.

Hjortekølle med persille kartofler, brunede kartofler, broccoli, Waldorff salat, tyttebær, asier, ½ æbler med ryste ribs og en dejlig fløde vildt sauce.

Mazarintærte med syltede og friske frugter ( jordbær.) og dertil softice.

Husets røde og hvide vine.

Kaffe og småkager.

Øl, vand og vin under dansen.

Natmad, kogt skinke, røget landskinke, flødestuvet asparges og grøn salat.

Pris pr. couvert kr. 725.- min. 20 prs

Helaftensarrangement til 795,-

Velkomst: Mousserende vin med fersken.
Hvidvin: Claude Val Blanc .
Rødvin: Claude Val Rouge.
Dessertvin: Coteaux Du Layon Domaine Chupin.

Der serveres Cognac og Likør til kaffen.

Forret. Fisketallerken, Havtaske kæber på spinat, Lakse
Soufle med kaviar, dampet kenya fisk med muslinger og krebs dertil serveres flutes og lime sauce.

Hovedret. Kalvefilet/Oksemørbrad Små gulerødder med Top, Sukker ærter, baby majs, Grænsekroens bedste salat, Kartoffeltærte og Estragon sauce.

Dessert. Dessert tallerken med Kraftig chokoladekage, Valnøddemarengs, orange fromage og frugt dertil serveres soft ice.

Kaffe og kransekage.

Under dansen serveres øl, vand og husets vine.

Natmad. Pølsebord med Sdj. Spege pølse, rullepølse, lun Leverpostej, ost, frugt, grovboller, rugbrød og fedt/smør.

Pris pr. couvert kr. 795,- min. 20 prs.

Helaftensarrangement til 830,-

Husets Mousserende velkomst.

Forret: Indbagt laks med spinat og skaldyr.

Hovedret som buffet: Kalvefilet, Oksemørbrad, spinat farseret Svinemørbrad, Græsk tomatsalat, icebergersalat med grønsager, grønkåls salat, små ovnstegte rosemarin kartofler, fløde kartofler, timians krydrede gulerødder, rødvins & bearnaise sauce.

Dessert: Chokolade kage med jordbær i rødvin & softice.

Kaffe med kransekage.

Natmad: Italiensk minestrone med parmasan & hjemmelavet flutes.

Hvid & rød vin Claude Val. (Fransk.)
Dessert vin Coteaux de Layon.
Cognac & Bailey
Fad øl & sodavand.

Pris pr. couvert kr. 830.- min. 20 prs.