Kom og planlæg ditDrømmebryllup

Mangler I det perfekte sted til jeres drømmebryllup?

Så skulle I overveje Den Gamle Grænsekro, som ligger i smukke og landlige omgivelser. Vi råder over forskellige festsale, som danner en perfekt ramme om et romantisk bryllup. Dermed er I garanteret et uforglemmeligt drømmebryllup.

Vi står gerne til tjeneste med specielle tilbud efter aftale.

Den Gamle Grænsekro ligger mellem Kolding og Haderslev og er derfor et ideelt valg, hvis I bor i nærheden af disse byer.

Når I holder bryllup på Den Gamle Grænsekro, sammensætter I selv menuen. I kan vælge mellem forskellige menuer, buffeter og helaftensarrangementer. Derudover udvælger I også vinene efter jeres smag. I kan læse mere om menuen i vores selskabsmenu.

På Den Gamle Grænsekro har vi stor erfaring med bryllupper. Derfor ved vi, at dialog er et vigtigt element i planlægningen, så I netop får præcis den fest I altid har drømt om. Det betyder, at brylluppet altid tilpasses efter individuelle behov. Borddækning behøver I ikke at tænke på, da opdækning med duge, servietter, lys og blomsterdekorationer er inkluderet i prisen. Vi dækker desuden altid op med sølvtøj.

Vi kan være behjælpelig med musik, fotograf, menubånd og overnatning for jeres gæster.

Ring, skriv eller kig forbi, hvis I har lyst til at høre mere om et uforpligtende tilbud eller se vores flotte selskabslokaler.