RestaurantDen Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro tilbyder en hyggelig atmosfære i den traditionsrige krostue og kvalitet til gode priser. Vi tager i mod både små og store selskaber – uanset om du er her med familien, venner eller på forretning, hjælper vi dig med at gøre aftenen komplet.

Vores venlige og høflige personale står klar til at servicere dig, mens køkkenet tilbereder et velsmagende måltid. Vi har mange traditionelle danske retter på menukortet, som naturligvis er tilberedt af de bedste råvarer og serveres frisklavet.

Årets middag

Rejecocktail
med frisk salat, lunt flutes og smør.

Wienerschnitzel
med pandestegte kartofler, ærter og brunet smør sauce.

Pandekager
med brombær syltetøj, vanilje is og frisk frugt.

Pris pr. couvert;
2 retter kr. 272.-
3 retter kr. 338.-

Menukort

FORRETTER

KLAR SUPPE
med boller og urter
112,-
FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE
med aspargessnitter
112,-
FRANSK LØGSUPPE
med gratineret ostebrød
109,-
ITALIENSK MINESTRONE
med parmesanost
109,-
REJECOCKTAIL
med brød
118,-
TUNSALAT
med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg
109,-
KÆMPEREJER
ristet i hvidløgssmør
126,-
SPEGESKINKE
med flødestuvede asparges
126,-
VINBJERGSNEGLE
i krydret hvidløgssmør
114,-

ÆGGERETTER

OMELET A LA SCRIBE
med flødestuvede champignon
143,-
SKINKEOMELET
med skinke
133,-
OMELET
med champignon og Madeirasauce
133,-
BONDEOMELET
med kartoffeltern, løg, bacon og champignon
142,-
GAMMELDAGS ÆGGEKAGE
med rugbrød og rødbeder
145,-
ALLE OMELETTER GARNERES MED SALAT OG LUNE, HJEMMEBAGTE BRØD.

FISKERETTER

MARINEREDE SILDEFILETER
med kogte kartofler og koldt smør
137,-
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILETER
med kartoffeltern, løg, agurk, kapers og champignon
167,-
FRITURESTEGTE FISKEFILETER
med pommes frites og kold remouladesauce
135,-
FOREL NELLIE MCQUEEN
med fyld af skinke og porre – flødesauce med hvid Vermouth
192,-
MEUNIERESTEGT RØDSPÆTTE
med persillekartofler og brunet smør
228,-
MEUNIERESTEGT RØDTUNGE
med rejer, asparges, persillekartofler og brunet smør
248,-

STEGERETTER

DANSK BØF
med bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og skysauce
163,-
GRILLET HAKKEBØF
med champignon, kryddersmør, salat, bagt kartoffel, flûte
163,-
SVINEKOTELET
med rødkål, hvide kartofler, surt og sødt
182,-
GRÆNSEKROENS WIENERSCHNITZEL
med ærter og pandestegte kartofler
215,-
BYGMESTERSCHNITZEL
med ristet skinke, spejlæg, ærter og pommes sautées
225,-
MØRBRADBOEUF
med champignonsauce, hvide kartofler og bønner
235,-
ENGELSK BOEUF
med bløde løg, surt og kartofler
242,-
FRANSK BOEUF
med bønner, grill-tomat, champignon, pommes frites og persillesmør
259,-
GENDARM BOEUF
med sukkerærter, babymajs, ovnstegte Provencekartofler og rødvinssauce
268,-
MØRBRAD CORDON BLEU
med fyld af skinke og ost – salat med crème fraîche dressing, ris og tomat concassé
249,-
KYLLING M. PARMASKINKE
med kryddersmør, salat, bagt kartoffel og flute
168,-

SPECIALITETER

ALLE SPECIALITETER ER MIN. 2 COUVERTER
BOEUF SAUTÉE STROGANOFF
strimler af oksemørbrad ristes med løg, champignon og bacon i en syrnet flødepaprikasauce – med pommes frites
248,-
FISKEFILET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet ananas og fersken, serveres med karrysauce
228,-
SVINEKOTELET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet banan og ananas, ingefær og fersken, serveres med flødekarrysauce
232,-
KYLLING KIEW
farseret med hvidløgssmør, serveres med broccoli, ris og tomat concassé
209,-
BEEF CREOLE
strimler af oksemørbrad i en stærkt krydret chilisauce, serveres med kokos, chutney, ananas og mandarin
248,-

DESSERTER

KNICKER BOCKER GLORY
issymfoni med blandet frugt og hindbærpuré
114,-
BANANA-SPLIT
3 slags is, hindbærpuré, chokoladesauce og karamelsauce
114,-
HINDBÆR A LA MARIE
marengs med vanilleis og hindbær
114,-
FERSKEN MELBA
vanilleis og hindbærsauce
95,-
PÆRE BELLE HELENE
vanilleis og chokoladesauce
95,-
IS MAJOR
vanilleis og chokoladesauce
95,-
VANILLEIS MED SYLTET FRUGT
og flødeskum
95,-
PANDEKAGER
med vanilleis og brombærsyltetøj (min. 2 couverter)
114,-
OSTETALLERKEN
3 slags ost, kiks og smør
119,-
KAGETALLERKEN
med vanilleis og frugt
122,-

DET KOLDE KØKKEN

USPECIFICERET SMØRREBRØD
efter kokkens valg
67,-
MARINEREDE SILD MED KARRY SALAT
med brød og smør
99,-
REJER PÅ FRANSKBRØD
med mayonnaise
118,-
FERSKRØGET LAKS PÅ FRANSKBRØD
med slikasparges
122,-
PARISERBOEUF
garneret med salat
162,-
STJERNESKUD
dampet fiskefilet, friturestegt fiskefilet, garneret med rejer, asparges og cocktailsauce
162,-
SØNDERJYSK PØLSEBRÆDT
3 slags pølse med brød og smør
127,-
TATAR
med løg, kapers, rødbeder, peberrod og rå æggeblomme
122,-
QUICK-LUNCH
2 slags sild, kold kartoffelsalat, lille engelsk boeuf med bløde løg og surt, 2 slags ost med kiks
189,-
KROPLATTE
marinerede sildl, rejer med mayonnaise,  lille mørbradbøf med ristede løg, frituresteg fiskefilet med remoulade, 2 slags pålæg & ostebid, brød og smør (min. 2 kuverter.)
252,-

Vinkort

Husets vine

Claude Val Blanc
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-
Claude Val Rouge
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-

Hvide vine

Pinot Blanc
F.E. Trimbach, Alsace
1 fl. 275,-
Riesling
F.E. Trimbach, Alsace
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-
Chablis
Pascal Bouchard
1 fl. 325,-
Prüm Riesling
S.A. Prüm – Mosel
1 fl. 265,-
La Vieille Ferme, Côtes du Luberon
Pierre Perrin – Rhône
1/2 fl. 145,- 1 fl. 265,-
Chardonnay Reserva Cuvée Colchagua
Viña Casa Silava – Chile
1 fl. 275,-

Rosé vine

Casa Silva Rosé
Viña Casa Silva, Chile
Glas: 55,- 1 fl. 285,-

Røde vine

Châteu Tour De Pas St. Georges
St. Georges St. Emilion
1 fl. 298,-
Gevrey Chambertin
J. Faiveley, Bourgogne
1 fl. 498,-
Valpolicella Ripasso
Villa la Mattaran, Veneto, Italien
1 fl. 278,-
Amarone della Valpolicella
Villa La Mattarana Veneto, Italien
1 fl. 398,-
Sierra Cantabria Crianza
Sierra Cantabria, Spanien
1 fl. 285,-
Carbernet Sauvignon Reserva Cuvée Colchagua
Casa Silva, Merlot, Chile
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-

Alkoholfrie vine

Rouge
Blanc
Begge vore alkoholfrie vine er naturlige vine, hvor alkoholen er fjernet efter gæring, således at vinene stadig har deres naturlige frugtagtige smag.
1 fl. 212,-

Mousserende vine

Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Brut
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-
Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Rosè
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-

Dessertvine

Muscat de Beaumes de Venise
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Blanc
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Rouge
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Coteaux de Layon, Châteu Chupin
Guy Saget, Loire
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets røde portvin
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets sherry
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets Madeira
5 cl 35,- 1 fl. 350,-

Åbningstider

Den Gamle Grænsekro ligger ved honningkagebyen Christiansfeld, mellem Haderslev og Kolding..

Mandag-lørdag: 17.00-22.00
Søn- og helligdage: Efter aftale
Frokost: Efter aftale

Rutevejledning

Reserver bordJeres reservation er først gældende efter I har modtaget bekræftelse


JaNej