Selskaber
Hos Den Gamle Grænsekro ved Christiansfeld er I garanteret en uforglemmelig fest i naturskønne omgivelser.
Den Gamle Grænsekro har selskabslokaler i enhver størrelse til alle former for festlige sammenkomster, møder og konferencer.
Så ligegyldigt om I er 20 eller 200 personer, så står vores venlige personale klar med ideer og rådgivning om menu, vin og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest I drømmer om. Når I holder fest på Den Gamle Grænsekro, dækker vi selskabsbordene smukt med duge, servietter og afstemte blomster. Sølvtøj og sølvkandelabre er altid med i opdækningen.
Vi kan være behjælpelig med musik og overnatning for dine gæster.
I er altid velkomne til at kigge forbi Grænsekroen og få en tur rundt i vores forskellige lokaler, ligesom I altid kan skrive eller ringe til os, hvis I har nogle spørgsmål.
FORRETTER (min. 20 prs.)
- KLAR SUPPE
- med boller, urter og ris serveres med flütes
- 99,-
- FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE
- med aspargessnitter, kødboller, serveres med flütes
- 99,-
- FRANSK LØGSUPPE
- med gratineret ostebrød
- 99,-
- FLØDELEGERET TOMATSUPPE
- med blomkålsbuketter, porreringe serveres med flütes
- 99,-
- GULLASH SUPPE
- serveres med creme fraiche og flütes
- 105,-
- MULLIGATAWNY – KARRYSUPPE
- med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg
- 99,-
- KÆMPEREJER
- ristet i hvidløgssmør, serveres på salat med flütes
- 115,-
- SPEGESKINKE
- med grøn salat, aspargescreme og flütes
- 115,-
- HUMMERBISQUE
- hummer, asparges og champignon serveres med flütes
- 115,-
- BUTTERDEJLSSKAL
- med hønsekød og asparges
- 99,-
- TAPAS TALLERKEN
- røget mørbrad, marinerede grøntsager og flütes
- 115,-
- FYLDT UNGHANEBRYST
- spinatcreme og butterdejsfloron
- 105,-
- RØDVINSMARINERET ANDEBRYST
- med svampe, rødløgskompot og flütes
- 115,-
- CARPACCIO
- rå marineret oksefilet med frisk parmesan, basilikum og flütes
- 105,-
- RØGET FOREL FILET
- m/indbagte kæmperejer, tomatconcasse og flütes
- 105,-
- KOLD FISKEANRETNING
- hvidvinsdampet rødspættefilet anrettet på finskåren salat, rejer, asparges, 1/2 fyldte æg, cocktail sauce og flütes
- 105,-
- KOLD LAKSETERRINE
- m/ friskreven gulerod, grøn salat, oliven, creme fraichesauce med agurkedild og flütes.
- 110,-
- INDBAGT LAKS
- m/ spinat krebsekød, anrettet på limesauce
- 115,-
- FISKEVARIATION
- stegte havtaske kæber på spinat, dampet Victoria brasen, marinerede rejer med varmrøget laks og sauve Noilly pratt med kammuslinger
- 120,-
STEGERETTER (min. 20 prs.)
- FLÆSKESTEG
- m/ rødkål, svesker, 1/2 æbler, sukkerbrunede og hvide kartofler, skysauce, tyttebær og surt
- 166,-
- URTEFARSERET SVINEKAM
- m/ kartoffelgratin, babymajs, broccoli, grilltomat, grøn salat, champignon og sauce bordelaise
- 166,-
- RØDVINSMARINERET SVINEKAM
- m/ grøntsager, hasselbagte kartofler, indbagte champignon og sauce bordelaise
- 166,-
- FRANSK LAMMEKØLLE
- fyld med persille, hvidløg, rosmarin, serveres med grilltomat, grøn salat, mint gele, franske ærter, rissoles kartofler og lammesky.
- 166,-
- KALVESTEG STEGT SOM VILDT
- m/ grønne bønner, sukkerbrunede og persillekartofler, 1/2 æbler,, rysteribs, waldorfsalat, tyttebær, surt og flødesovs.
- 178,-
- HELSTEGT KALVEFILET
- m/ årstidens grøntsager, champignon, kartoffeltærte og Maideira sauce.
- 218,-
- GRYDESTEGT GAMMELDAW OKSESTEG
- m/ sønderjysk hvidkål, grønne bønner, tomater fyldt med flødepeberrod, glaserede perleløg, surt tyttebær og rigtig sovs.
- 180,-
- HELSTEGT OKSEMØRBRAD
- 2 slags – den ene rosestegt, anden anden urte pernod braiseret, grøn salat, sauterede grønne bønner, champignon, grilltomat, hasselbagte kartofler, og sauce bearnaise.
- 259,-
- HELSTEGT OKSEFILET
- m/ kartoffeltærte, sukkerærter, gulerødder m/ top, babymajs, sauce bordelaise og rødløgs kompot.
- 218,-
- DYREFILET
- med sukkerbrunede og hvide kartofler, smørdampede porer, fugleredder med salat Waldorf, honning glaserede valnødder & druer, rabarber kompot og flødesauce.
- 216,-
- HELSTEGT HJORTEKØLLE
- med sukkerbrunede og hvide kartofler, brocoli, salat Waldorf, honning glaserede valnødder & druer, ½ æbler m/rysteribs asier, tyttebær og flødesauce.
- 194,-
- ANDESTEG
- med rødkål, svesker, sukkerbrunede og hvide kartofler, ½ æbler med ribsgele, tyttebær, surt og andesky sauce.
- 175,-
- FASANBRYST
- med hasselbagt kartofler, rødkål salat, fyldte tomater, provencemarinerede Gulerødder, brocoli & flødesauce.
- 198,-
- SPINATFARSERET SVINEMØRBRAD
- svøbt i bacon, ristede paprikakartofler, broccolisalat, årstidens grønsager og champignon a la creme
- 189,-
DESSERTER (min. 20 prs.)
- NØDDEKURV
- m. bailey is og chokoladeovertrukne jordbær
- 96,-
- ISLAGKAGE
- overtrukket m. marcipan & lun chokoladesauce
- 95,-
- VALNØDDEMARENGES
- m. kraftig chokoladecreme, jordbær, netmelon, passionsfrugt og softice
- 99,-
- BLÅBÆRMOUSSE
- m. vaniljefløde og friske bær
- 99,-
- DESSERTTALLERKEN
- udvalg af 4 lækre desserter
- 109,-
- CHOKOLADEKAGE
- m. jordbær i rødvin og softice
- 96,-
- MARCIPANFYLDT PÆRE
- m. vaniljeis og lun chokoladesovs
- 95,-
- 1/2 ananas
- m. blandet frisk frugtsalat og softice
- 99,-
- Marcipanbund
- fyldt m. fløderåcreme, jordbær & blandet frugt serveres m. softice
- 99,-
- PANDEKAGER
- m. vaniljeis og brombærsyltetøj
- 96,-
- FRAGELITEBUND
- m. hjemmelavet is og hindbærsauce
- 99,-
- TIRAMISU
- serveres med frist frugt og flødeskum
- 99,-
- Pannacota
- m. hindbær ananas salat og Amareto og blåbær is
- 99,-
KAFFE, THE, M.M
- Kaffe, the
- 42,-
- SMÅKAGER
- 30,-
- HJEMMELAVET KRANSEKAGE
- 39,-
- FYLDT CHOKOLADE
- 39,-
MED BRAGTE SMÅKAGER, KAGE, CHOKOLADE M.M
25.-
NATMAD (min. 20 prs.)
- SØNDERJYST PØLSEBORD
- kogt skinke, rullepølse, salami, krydderfedt, lun leverpostej, grovboller, rugbrød, kiks, brieost og frisk frugt
- 119,-
- HJEMMELAVET FRIKADELLER
- m. kartoffelsalat (kold eller varm) og rødbeder
- 89,-
- HALVE BOLLER M. PÅLÆG
- 89,-
- KOGT SKINKE OG RØGET LANDSKINKE
- m. flødestuvede asparges, grøn 57,- salat og hjemmebagt flutes
- 89,-
- BARBEQUE SPARERIBS
- m. grøn salat og hjemmebagt flutes
- 119,-
- ÆGGEKAGE
- m. bacon, rugbrød og rødbeder
- 89,-
- BIKSEMAD
- m. spejlæg, rugbrød og rødbeder
- 89,-
- QUICHE LORRAINE
- m. tomatsalat og hjemmebagt flutes
- 89,-
- HOT DOG
- Ta’ selv bord
- 89,-
Helaftensarrangement til 790,-
Mousserende frisk velkomst drink.
Kold fiskeanretning på sprød salat bund med rejer, asparges, ½ æg, cocktail sauce og flutes.
Hjortekølle med persille kartofler, brunede kartofler, broccoli, Waldorff salat, tyttebær, asier, ½ æbler med ryste ribs og en dejlig fløde vildt sauce.
Mazarintærte med syltede og friske frugter ( jordbær.) og dertil softice.
Husets røde og hvide vine.
Kaffe og småkager.
Øl, vand og vin under dansen.
Natmad, kogt skinke, røget landskinke, flødestuvet asparges og grøn salat.
Pris pr. couvert kr. 790.- min. 20 prs
Helaftensarrangement til 850,-
Velkomst: Mousserende vin med fersken.
Hvidvin: Claude Val Blanc .
Rødvin: Claude Val Rouge.
Dessertvin: Coteaux Du Layon Domaine Chupin.
Der serveres Cognac og Likør til kaffen.
Forret. Fisketallerken, Havtaske kæber på spinat, Lakse
Soufle med kaviar, dampet kenya fisk med muslinger og krebs dertil serveres flutes og lime sauce.
Hovedret. Kalvefilet/Oksemørbrad Små gulerødder med Top, Sukker ærter, baby majs, Grænsekroens bedste salat, Kartoffeltærte og Estragon sauce.
Dessert. Dessert tallerken med Kraftig chokoladekage, Valnøddemarengs, orange fromage og frugt dertil serveres soft ice.
Kaffe og kransekage.
Under dansen serveres øl, vand og husets vine.
Natmad. Pølsebord med Sdj. Spege pølse, rullepølse, lun Leverpostej, ost, frugt, grovboller, rugbrød og fedt/smør.
Pris pr. couvert kr. 850,- min. 20 prs.
Helaftensarrangement til 885,-
Husets Mousserende velkomst.
Forret: Indbagt laks med spinat og skaldyr.
Hovedret som buffet: Kalvefilet, Oksemørbrad, spinat farseret Svinemørbrad, Græsk tomatsalat, icebergsalat med grønsager, grønkåls salat, små ovnstegte rosemarin kartofler, fløde kartofler, timians krydrede gulerødder, rødvins & bearnaise sauce.
Dessert: Chokolade kage med jordbær i rødvin & softice.
Kaffe med kransekage.
Natmad: Italiensk minestrone med parmasan & hjemmelavet flutes.
Hvid & rød vin Claude Val. (Fransk.)
Dessert vin Coteaux de Layon.
Cognac & Bailey
Fad øl & sodavand.
Pris pr. couvert kr. 885.- min. 20 pr