Selskaber

Hos Den Gamle Grænsekro ved Christiansfeld er I garanteret en uforglemmelig fest i naturskønne omgivelser.

Den Gamle Grænsekro har selskabslokaler i enhver størrelse til alle former for festlige sammenkomster, møder og konferencer.

Så ligegyldigt om I er 10 eller 200 personer, så står vores venlige personale klar med ideer og rådgivning om menu, vin og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest I drømmer om. Når I holder fest på Den Gamle Grænsekro, dækker vi selskabsbordene smukt med duge, servietter og afstemte blomster. Sølvtøj og sølvkandelabre er altid med i opdækningen.

Vi kan være behjælpelig med musik, fotograf, menubånd og overnatning for dine gæster.

I er altid velkomne til at kigge forbi Grænsekroen og få en tur rundt i vores forskellige lokaler, ligesom I altid kan skrive eller ringe til os, hvis I har nogle spørgsmål.

Helaftensarrangement til 565,-

Mousserende frisk velkomst drink.

Kold fiskeanretning på sprød salat bund med rejer, asparges, ½ æg, cocktail sauce og flutes.

Hjortekølle med persille kartofler, brunede kartofler, broccoli, Waldorff salat, tyttebær, asier, ½ æbler med ryste ribs og en dejlig fløde vildt sauce.

Mazarintærte med syltede og friske frugter ( jordbær.) og dertil softice.

Husets røde og hvide vine.

Kaffe og småkager.

Øl, vand og vin under dansen.

Natmad, kogt skinke, røget landskinke, flødestuvet asparges og grøn salat.

Pris pr. couvert kr. 565.-

Helaftensarrangement til 680,-

Velkomst: Mousserende vin med fersken.
Hvidvin: Claude Val Blanc .
Rødvin: Claude Val Rouge.
Dessertvin: Coteaux Du Layon Domaine Chupin.

Der serveres Cognac og Likør til kaffen.

Forret. Fisketallerken, Havtaske kæber på spinat, Lakse
Soufle med kaviar, dampet kenya fisk med muslinger og krebs dertil serveres flutes og lime sauce.

Hovedret. Kalvefilet/Oksemørbrad Små gulerødder med Top, Sukker ærter, baby majs, Grænsekroens bedste salat, Kartoffeltærte og Estragon sauce.

Dessert. Dessert tallerken med Kraftig chokoladekage, Valnøddemarengs, orange fromage og frugt dertil serveres soft ice.

Kaffe og kransekage.

Under dansen serveres øl, vand og husets vine.

Natmad. Pølsebord med Sdj. Spege pølse, rullepølse, lun Leverpostej, ost, frugt, grovboller, rugbrød og fedt/smør.

Pris pr. couvert kr. 680,-

Helaftensarrangement til 700,-

Husets Mousserende velkomst.

Forret: Indbagt laks med spinat og skaldyr.

Hovedret som buffet: Kalvefilet, Oksemørbrad, spinat farseret Svinemørbrad, Græsk tomatsalat, icebergersalat med grønsager, grønkåls salat, små ovnstegte rosemarin kartofler, fløde kartofler, timians krydrede gulerødder, rødvins & bearnaise sauce.

Dessert: Chokolade kage med jordbær i rødvin & softice.

Kaffe med kransekage.

Natmad: Italiensk minestrone med parmasan & hjemmelavet flutes.

Hvid & rød vin Claude Val. (Fransk.)
Dessert vin Coteaux de Layon.
Cognac & Bailey
Fad øl & sodavand.

Pris pr. couvert kr. 700.-