RestaurantDen Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro tilbyder en hyggelig atmosfære i den traditionsrige krostue og kvalitet til gode priser. Vi tager i mod både små og store selskaber – uanset om du er her med familien, venner eller på forretning, hjælper vi dig med at gøre aftenen komplet.

Vores venlige og høflige personale står klar til at servicere dig, mens køkkenet tilbereder et velsmagende måltid. Vi har mange traditionelle danske retter på menukortet, som naturligvis er tilberedt af de bedste råvarer og serveres frisklavet.

Årets middag

Rejecocktail
med frisk salat, lunt flutes og smør.

Wienerschnitzel
med pandestegte kartofler, ærter og brunet smør sauce.

Pandekager
med brombær syltetøj, vanilje is og frisk frugt.

Pris pr. couvert;
2 retter kr. 248.-
3 retter kr. 308.-

Menukort

FORRETTER

KLAR SUPPE
med boller og urter
99,-
FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE
med aspargessnitter
102,-
FRANSK LØGSUPPE
med gratineret ostebrød
99,-
ITALIENSK MINESTRONE
med parmesanost
99,-
REJECOCKTAIL
med brød
108,-
TUNSALAT
med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg
99,-
KÆMPEREJER
ristet i hvidløgssmør
114,-
SPEGESKINKE
med flødestuvede asparges
106,-
VINBJERGSNEGLE
i krydret hvidløgssmør
104,-

ÆGGERETTER

OMELET A LA SCRIBE
med flødestuvede champignon
130,-
SKRINKEOMELET
med skinke
123,-
OMELET
med champignon og Madeirasauce
128,-
BONDEOMELET
med kartoffeltern, løg, bacon og champignon
128,-
GAMMELDAGS ÆGGEKAGE
med rugbrød og rødbeder
130,-
ALLE OMELETTER GARNERES MED SALAT OG LUNE, HJEMMEBAGTE BRØD.

FISKERETTER

MARINEREDE SILDEFILETER
med kogte kartofler og koldt smør
137,-
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILETER
med kartoffeltern, løg, agurk, kapers og champignon
152,-
FRITURESTEGTE FISKEFILETER
med pommes frites og kold remouladesauce
121,-
FOREL NELLIE MCQUEEN
med fyld af skinke og porre – flødesauce med hvid Vermouth
175,-
MEUNIERESTEGT RØDSPÆTTE
med persillekartofler og brunet smør
198,-
MEUNIERESTEGT RØDTUNGE
med rejer, asparges, persillekartofler og brunet smør
228,-

STEGERETTER

DANSK BØF
med bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og skysauce
148,-
GRILLET HAKKEBØF
med champignon, kryddersmør, salat, bagt kartoffel, flûte
148,-
SVINEKOTELET
med rødkål, hvide kartofler, surt og sødt
165,-
GRÆNSEKROENS WIENERSCHNITZEL
med ærter og pandestegte kartofler
195,-
BYGMESTERSCHNITZEL
med ristet skinke, spejlæg, ærter og pommes sautées
205,-
MØRBRADBOEUF
med champignonsauce, hvide kartofler og bønner
215,-
ENGELSK BOEUF
med bløde løg, surt og kartofler
228,-
FRANSK BOEUF
med bønner, grill-tomat, champignon, pommes frites og persillesmør
242,-
GENDARM BOEUF
med sukkerærter, babymajs, ovnstegte Provencekartofler og rødvinssauce
247,-
MØRBRAD CORDON BLEU
med fyld af skinke og ost – salat med crème fraîche dressing, ris og tomat concassé
227,-
KYLLING M. PARMASKINKE
med kryddersmør, salat, bagt kartoffel og flute
158,-

SPECIALITETER

ALLE SPECIALITETER ER MIN. 2 COUVERTER
BOEUF SAUTÉE STROGANOFF
strimler af oksemørbrad ristes med løg, champignon og bacon i en syrnet flødepaprikasauce – med pommes frites
228,-
FISKEFILET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet ananas og fersken, serveres med karrysauce
196,-
SVINEKOTELET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet banan og ananas, ingefær og fersken, serveres med flødekarrysauce
206,-
KYLLING KIEW
farseret med hvidløgssmør, serveres med broccoli, ris og tomat concassé
188,-
BEEF CREOLE
strimler af oksemørbrad i en stærkt krydret chilisauce, serveres med kokos, chutney, ananas og mandarin
228,-

DESSERTER

KNICKER BOCKER GLORY
issymfoni med blandet frugt og hindbærpuré
104,-
BANANA-SPLIT
3 slags is, hindbærpuré, chokoladesauce og karamelsauce
104,-
HINDBÆR A LA MARIE
marengs med vanilleis og hindbær
104,-
FERSKEN MELBA
vanilleis og hindbærsauce
87,-
PÆRE BELLE HELENE
vanilleis og chokoladesauce
87,-
IS MAJOR
vanilleis og chokoladesauce
87,-
VANILLEIS MED SYLTET FRUGT
og flødeskum
87,-
PANDEKAGER
med vanilleis og brombærsyltetøj (min. 2 couverter)
106,-
OSTETALLERKEN
3 slags ost, kiks og smør
99,-
KAGETALLERKEN
med vanilleis og frugt
112,-

DET KOLDE KØKKEN

USPECIFICERET SMØRREBRØD
efter kokkens valg
67,-
MARINEREDE SILD MED KARRY SALAT
med brød og smør
89,-
REJER PÅ FRANSKBRØD
med mayonnaise
109,-
FERSKRØGET LAKS PÅ FRANSKBRØD
med slikasparges
112,-
PARISERBOEUF
garneret med salat
148,-
STJERNESKUD
dampet fiskefilet, friturestegt fiskefilet, garneret med rejer, asparges og cocktailsauce
148,-
SØNDERJYSK PØLSEBRÆDT
3 slags pølse med brød og smør
127,-
TATAR
med løg, kapers, rødbeder, peberrod og rå æggeblomme
122,-
QUICK-LUNCH
2 slags sild, kold kartoffelsalat, lille engelsk boeuf med bløde løg og surt, 2 slags ost med kiks
189,-
KROPLATTE
marinerede sildl, rejer med mayonnaise,  lille mørbradbøf med ristede løg, frituresteg fiskefilet med remoulade, 2 slags pålæg & ostebid, brød og smør (min. 2 kuverter.)
242,-

Vinkort

Husets vine

Claude Val Blanc
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-
Claude Val Rouge
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-

Hvide vine

Pinot Blanc
F.E. Trimbach, Alsace
1 fl. 275,-
Riesling
F.E. Trimbach, Alsace
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-
Chablis
Pascal Bouchard
1 fl. 325,-
Prüm Riesling
S.A. Prüm – Mosel
1 fl. 265,-
La Vieille Ferme, Côtes du Luberon
Pierre Perrin – Rhône
1/2 fl. 145,- 1 fl. 265,-
Chardonnay Reserva Cuvée Colchagua
Viña Casa Silava – Chile
1 fl. 275,-

Rosé vine

Casa Silva Rosé
Viña Casa Silva, Chile
Glas: 55,- 1 fl. 285,-

Røde vine

Châteu Tour De Pas St. Georges
St. Georges St. Emilion
1 fl. 298,-
Gevrey Chambertin
J. Faiveley, Bourgogne
1 fl. 498,-
Valpolicella Ripasso
Villa la Mattaran, Veneto, Italien
1 fl. 278,-
Amarone della Valpolicella
Villa La Mattarana Veneto, Italien
1 fl. 398,-
Sierra Cantabria Crianza
Sierra Cantabria, Spanien
1 fl. 285,-
Carbernet Sauvignon Reserva Cuvée Colchagua
Casa Silva, Merlot, Chile
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-

Alkoholfrie vine

Rouge
Blanc
Begge vore alkoholfrie vine er naturlige vine, hvor alkoholen er fjernet efter gæring, således at vinene stadig har deres naturlige frugtagtige smag.
1 fl. 212,-

Mousserende vine

Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Brut
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-
Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Rosè
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-

Dessertvine

Muscat de Beaumes de Venise
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Blanc
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Rouge
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Coteaux de Layon, Châteu Chupin
Guy Saget, Loire
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets røde portvin
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets sherry
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets Madeira
5 cl 35,- 1 fl. 350,-

Åbningstider

Den Gamle Grænsekro ligger ved honningkagebyen Christiansfeld, mellem Haderslev og Kolding..

Mandag-lørdag: 17.00-22.00
Søn- og helligdage: Efter aftale
Frokost: Efter aftale

Rutevejledning

Reserver bordJeres reservation er først gældende efter I har modtaget bekræftelse


JaNej