RestaurantDen Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro tilbyder en hyggelig atmosfære i den traditionsrige krostue og kvalitet til gode priser. Vi tager i mod både små og store selskaber – uanset om du er her med familien, venner eller på forretning, hjælper vi dig med at gøre aftenen komplet.

Vores venlige og høflige personale står klar til at servicere dig, mens køkkenet tilbereder et velsmagende måltid. Vi har mange traditionelle danske retter på menukortet, som naturligvis er tilberedt af de bedste råvarer og serveres frisklavet.

Årets middag

Rejecocktail
med frisk salat, lunt flutes og smør.

Wienerschnitzel
med pandestegte kartofler, ærter og brunet smør sauce.

Pandekager
med brombær syltetøj, vanilje is og frisk frugt.

Pris pr. couvert;
2 retter kr. 224.-
3 retter kr. 275.-

Menukort

FORRETTER

KLAR SUPPE
med boller og urter
82,-
FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE
med aspargessnitter
85,-
FRANSK LØGSUPPE
med gratineret ostebrød
82,-
ITALIENSK MINESTRONE
med parmesanost
82,-
REJECOCKTAIL
med brød
89,-
TUNSALAT
med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg
82,-
KÆMPEREJER
ristet i hvidløgssmør
95,-
SPEGESKINKE
med flødestuvede asparges
89,-
VINBJERGSNEGLE
i krydret hvidløgssmør
85,-

ÆGGERETTER

OMELET A LA SCRIBE
med flødestuvede champignon
105,-
OMELET
med skinke
98,-
OMELET
med champignon og Madeirasauce
103,-
BONDEOMELET
med kartoffeltern, løg, bacon og champignon
103,-
GAMMELDAGS ÆGGEKAGE
med rugbrød og rødbeder
105,-
ALLE OMELETTER GARNERES MED SALAT OG LUNE, HJEMMEBAGTE BRØD.

FISKERETTER

MARINEREDE SILDEFILETER
med kogte kartofler og koldt smør
115,-
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILETER
med kartoffeltern, løg, agurk, kapers og champignon
132,-
FRITURESTEGTE FISKEFILETER
med pommes frites og kold remouladesauce
99,-
FOREL NELLIE MCQUEEN
med fyld af skinke og porre – flødesauce med hvid Vermouth
146,-
MEUNIERESTEGT RØDSPÆTTE
med persillekartofler og brunet smør
178,-
MEUNIERESTEGT RØDTUNGE
med rejer, asparges, persillekartofler og brunet smør
198,-

STEGERETTER

DANSK BØF
med bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og skysauce
135,-
GRILLET HAKKEBØF
med champignon, kryddersmør, salat, bagt kartoffel, flûte
135,-
SVINEKOTELET
med rødkål, hvide kartofler, surt og sødt
150,-
WIENERSCHNITZEL
med ærter og pandestegte kartofler
175,-
BYGMESTERSCHNITZEL
med ristet skinke, spejlæg, ærter og pomes sautées
185,-
MØRBRADBOEUF
med champignonsauce, hvide kartofler og bønner
185,-
ENGELSK BOEUF
med bløde løg, surt og kartofler
202,-
FRANSK BOEUF
med bønner, grill-tomat, champignon, pommes frites og persillesmør
220,-
GENDARM BOEUF
med sukkerærter, babymajs, ovnstegte Provencekartofler og rødvinssauce
220,-
MØRBRAD CORDON BLEU
med fyld af skinke og ost – salat med crème fraîche dressing, ris og tomat concassé
205,-
KYLLING M. PARMASKINKE
med kryddersmør, salat, bagt kartoffel og flute
135,-

SPECIALITETER

ALLE SPECIALITETER ER MIN. 2 COUVERTER
BOEUF SAUTÉE STROGANOFF
strimler af oksemørbrad ristes med løg, champignon og bacon i en syrnet flødepaprikasauce – med pommes frites
205,-
FISKEFILET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet ananas og fersken, serveres med karrysauce
186,-
SVINEKOTELET ORIENTALE
med ris, chutney, ristet banan og ananas, ingefær og fersken, serveres med flødekarrysauce
176,-
KYLLING KIEW
farseret med hvidløgssmør, serveres med broccoli, ris og tomat concassé
158,-
BEEF CREOLE
strimler af oksemørbrad i en stærkt krydret chilisauce, serveres med kokos, chutney, ananas og mandarin
205,-

DESSERTER

KNICKER BOCKER GLORY
issymfoni med blandet frugt og hindbærpuré
87,-
BANANA-SPLIT
3 slags is, hindbærpuré, chokoladesauce og karamelsauce
87,-
HINDBÆR A LA MARIE
marengs med vanilleis og hindbær
68,-
FERSKEN MELBA
vanilleis og hindbærsauce
68,-
PÆRE BELLE HELENE
vanilleis og chokoladesauce
68,-
IS MAJOR
vanilleis og chokoladesauce
68,-
VANILLEIS MED SYLTET FRUGT
og flødeskum
68,-
PANDEKAGER
med vanilleis og brombærsyltetøj (min. 2 couverter)
89,-
OSTETALLERKEN
3 slags ost, kiks og smør
97,-
KAGETALLERKEN
med vanilleis og frugt
99,-

DET KOLDE KØKKEN

USPECIFICERET SMØRREBRØD
efter kokkens valg
42,-
BROTTSJÖSILD
med brød og smør
69,-
REJER PÅ FRANSKBRØD
med mayonnaise
89,-
FERSKRØGET LAKS PÅ FRANSKBRØD
med slikasparges
97,-
PARISERBOEUF
garneret med salat
120,-
STJERNESKUD
dampet fiskefilet, friturestegt fiskefilet, garneret med rejer, asparges og cocktailsauce
120,-
SØNDERJYSK PØLSEBRÆDT
3 slags pølse med brød og smør
105,-
GORGONZOLA PÅ RUGBRØD
med rå æggeblomme, sky og løg
87,-
TATAR
med løg, kapers, rødbeder, peberrod og rå æggeblomme
95,-
QUICK-LUNCH
2 slags sild, kold kartoffelsalat, lille engelsk boeuf med bløde løg og surt, 2 slags ost med kiks
161,-
KROPLATTE
marinerede sild, flæskesteg med rødkål, rejer med mayonnaise, leverpostej med bacon og champignon, roastbeef med remoulade og peberrod, kogt skinke med italiensk salat, lille mørbradbøf med ristede løg, ostebid, brød og smør (min. 2 kuverter.)
209,-

Vinkort

Husets vine

Claude Val Blanc
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-
Claude Val Rouge
Pays d’Oc – Domaines Paul Mas
Glas: 55,- 1/2 fl. 138,- 1 fl. 238,-

Hvide vine

Pinot Blanc
F.E. Trimbach, Alsace
1 fl. 275,-
Riesling
F.E. Trimbach, Alsace
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-
Chablis
Pascal Bouchard
1 fl. 325,-
Prüm Riesling
S.A. Prüm – Mosel
1 fl. 265,-
La Vieille Ferme, Côtes du Luberon
Pierre Perrin – Rhône
1/2 fl. 145,- 1 fl. 265,-
Chardonnay Reserva Cuvée Colchagua
Viña Casa Silava – Chile
1 fl. 275,-

Rosé vine

Casa Silva Rosé
Viña Casa Silva, Chile
Glas: 55,- 1 fl. 285,-

Røde vine

Châteu Tour De Pas St. Georges
St. Georges St. Emilion
1 fl. 298,-
Gevrey Chambertin
J. Faiveley, Bourgogne
1 fl. 498,-
Valpolicella Ripasso
Villa la Mattaran, Veneto, Italien
1 fl. 278,-
Amarone della Valpolicella
Villa La Mattarana Veneto, Italien
1 fl. 398,-
Sierra Cantabria Crianza
Sierra Cantabria, Spanien
1 fl. 285,-
Carbernet Sauvignon Reserva Cuvée Colchagua
Casa Silva, Merlot, Chile
1/2 fl. 165,- 1 fl. 295,-

Alkoholfrie vine

Rouge
Blanc
Begge vore alkoholfrie vine er naturlige vine, hvor alkoholen er fjernet efter gæring, således at vinene stadig har deres naturlige frugtagtige smag.
1 fl. 212,-

Mousserende vine

Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Brut
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-
Cuvée Calixte Crémant d’Alsace Rosè
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace
1 fl. 285,-

Dessertvine

Muscat de Beaumes de Venise
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Blanc
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Pineau des Charentes Rouge
Châteu de Beaulon
5 cl 45,- 1 fl. 380,-
Coteaux de Layon, Châteu Chupin
Guy Saget, Loire
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets røde portvin
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets sherry
5 cl 35,- 1 fl. 350,-
Husets Madeira
5 cl 35,- 1 fl. 350,-

Åbningstider

Den Gamle Grænsekro ligger ved honningkagebyen Christiansfeld, mellem Haderslev og Kolding..

Mandag-lørdag: 17.00-22.00
Søn- og helligdage: Efter aftale
Frokost: Efter aftale

Rutevejledning

Reserver bordJeres reservation er først gældende efter I har modtaget bekræftelse


JaNej