Helaftensarrangement påDen Gamle Grænsekro

Med et helaftensarrangement på Den Gamle Grænsekro er I sikret en fest, som I aldrig vil glemme. Det vigtigste for os, er at I får en god fest, og derfor planlægges festen altid efter jeres behov ned til mindste detalje. Alle fester dækkes op med sølvtøj, levende lys og friske dekorationer. I vælger selvfølgelig selv farverne til duge og servietter.

På Den Gamle Grænsekro er der mange forskellige selskabslokaler, så vi har helt sikkert et lokale der vil danne den perfekte ramme om jeres fest. I er altid velkomne til at ringe, skrive eller kigge forbi til en uforpligtende samtale, hvor I kan få en tur rundt på vores hyggelige kro og mærke historiens vingesus.

Den Gamle Grænsekro tilbyder forskellige helaftensarrangementer, hvor alt er inkluderet i prisen. Hvis I har nogle spørgsmål eller gerne vil vide mere, kan I kigge forbi eller skrive eller ringe til os.

Vi kan desuden være behjælpelig med fotograf, musik, menubånd og overnatning.

I kan læse mere om vores selskabsmenu her.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Helaftensarrangement til 790.-

Mousserende frisk velkomst drink.

Kold fiskeanretning på sprød salat bund med rejer, asparges, ½ æg, cocktail sauce og flutes.

Hjortekølle med persille kartofler, brunede kartofler, broccoli, Waldorff salat, tyttebær, asier, ½ æbler med ryste ribs og en dejlig fløde vildt sauce.

Mazarintærte med syltede og friske frugter ( jordbær.) og dertil softice.

Husets røde og hvide vine.

Kaffe og småkager.

Øl, vand og vin under dansen.

Natmad, kogt skinke, røget landskinke, flødestuvet asparges og grøn salat.

Pris pr. couvert kr. 790.- (min. 20 prs.)

Helaftensarrangement til 850.-

Velkomst: Mousserende vin med fersken.
Hvidvin: Claude Val Blanc .
Rødvin: Claude Val Rouge.
Dessertvin: Coteaux Du Layon Domaine Chupin.

Der serveres Cognac og Likør til kaffen.

Forret. Fisketallerken, Havtaske kæber på spinat, Lakse
Soufle med kaviar, dampet kenya fisk med muslinger og krebs dertil serveres flutes og lime sauce.

Hovedret. Kalvefilet/Oksemørbrad Små gulerødder med Top, Sukker ærter, baby majs, Grænsekroens bedste salat, Kartoffeltærte og Estragon sauce.

Dessert. Dessert tallerken med Kraftig chokoladekage, Valnøddemarengs, orange fromage og frugt dertil serveres soft ice.

Kaffe og kransekage.

Under dansen serveres øl, vand og husets vine.

Natmad. Pølsebord med Sdj. Spege pølse, rullepølse, lun Leverpostej, ost, frugt, grovboller, rugbrød og fedt/smør.

Pris pr. couvert kr. 850.-  (min. 20 prs.)

Helaftensarrangement (8 timer) til 885.-

Husets Mousserende velkomst.

Forret: Indbagt laks med spinat og skaldyr.

Hovedret som buffet: Kalvefilet, Oksemørbrad, spinat farseret Svinemørbrad, Græsk tomatsalat, icebergersalat med grønsager, grønkåls salat, små ovnstegte rosemarin kartofler, fløde kartofler, timians krydrede gulerødder, rødvins & bearnaise sauce.

Dessert: Chokolade kage med jordbær i rødvin & softice.

Kaffe med kransekage.

Natmad: Italiensk minestrone med parmasan & hjemmelavet flutes.

Hvid & rød vin Claude Val. (Fransk.)
Dessert vin Coteaux de Layon.
Cognac & Bailey
Fad øl & sodavand.

Pris pr. couvert kr. 885.- (min. 20 prs.)