Kroophold i Sønderjylland

Når I tager på kroophold på Den Gamle Grænsekro, er I garanteret nogle mindeværdige og romantiske dage i de landlige sønderjyske omgivelser. Vi tilbyder både weekendophold, golfophold og miniferie.

Den Gamle Grænsekro ligger i naturskønne omgivelser, så om I er på udkig efter et ophold, hvor I kan spille golf, et romantisk weekendophold i afslappende omgivelser eller noget midt i mellem, så er Den Gamle Grænsekro et oplagt valg. Den Gamle Grænsekro ligger blot 2 km fra den historiske honningkageby Christiansfeld, som blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste i juli 2015.

Den Gamle Grænsekro råder over 26 hyggelige værelser, som alle har tv, eget bad og toilet. Derudover er der tv-stue med billard.

Alle kroopholdene er inklusive lækker mad i vores hyggelige krostue og morgenbuffet dagen efter. Vi tilbyder forskellige former for kroophold:

  • weekendophold, 2 nætter i dobbeltværelse med morgenmad, inll. 3 retter aften menu 1250,- pr. prs
  • golfophold, 1 nat i dobbelt værelse med morgenmad, eftermiddags kaffe m. kage,velkomst drink, 3 retter aften menu, 1 green fee 990,- pr. prs
  • miniferie, 3 nætter i dobbeltværelse med morgenmad,incl. 2 retter aften menu 1600,- pr. prs

I november og december er det muligt at kombinere kroopholdet med vores populære julefrokost. Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os. I kan læse mere om Den Gamle Grænsekro og dens historie.